9 d’octubre

Les retallades arriben al 9 d’octubre

El president Fabra anuncia que traslladarà a dilluns els dies festius del Dia Nacional del País Valencià i de Sant Josep, a petició d’empresaris i de Rajoy.

Manifestació del 9 d'octubre a València.
Manifestació del 9 d'octubre a València.
18 / 07 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana lamenta profundament aquest anunci i l’entén com una mostra més del menyspreu que el Consell de la Generalitat Valenciana transmet dia sí i dia també contra els i les valencianes. El Consell no perd cap oportunitat per a posar al servei de l’interés privat, no sols els serveis públics i el personal que hi treballa, sinó també els símbols de la identitat valenciana.

La festivitat del 9 d'octubre té sentit si és un record de la identitat del poble valencià

La festivitat del 9 d’octubre té sentit en la mida que suposa un record constant de la identitat i dels drets històrics del poble valencià. No pot, en cap cas, ser un dia festiu més al servei del benefici empresarial i que servisca per a facilitar determinades formes de consum. El trasllat de la festivitat emparada amb aquests arguments suposa, de nou, supeditar l’interés general a l’interés dels mercats i d’una avidesa de benefici econòmic que no sembla tindre aturador.
Intersindical reclama més respecte als símbols i a la història del poble valencià per part d’aquelles institucions el sentit de les quals no s’entén sinó és per fer valdre aquests drets històrics, i no els interesos particulars d’una part de la població.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.