Notícies

Activitats 25 Novembre

Activitats on participa Intersindical

19 / 11 / 2013 | Intersindical

Encara que tots els dies de l’any fem activisme contra la violència masclista, aquest més es concentren moltes activitats que organitzem nosaltres o a les quals ens convidaden. Continuarem tot l’any manifestant- nos contra aquesta xacra, denunciant el desinterés del govern i fent ús de les nostres Unitats Didàctiques per a educar en igualtat.

Dimecres 20 novembre
18.00, MUMA, Alzira, Cinefòrum i col·loqui al voltant de l’explotació sexual, participa Macu Gimeno (Intersindical). Organitza, Ajuntament Alzira

20.00, Seu PSPV Alacant, Secretaria d’Igualtat. Taula redona: “Como afecta la reforma laboral a la violencia de género”, intervindrà  Josefina Carreño (STEPV-Intersindical).

Dijous 21 novembre, 18h. Presentació de les unitats didàctiquesa a la seu de Castelló per Mavi Oliver (STEPV-Intersindical) i projecció Curts per la Igualtat, edició 2013.

Divendres 22 novembre
20.00, presentació de Rosa Guiralt, fiscal cap de violència de gènere, a càrrec de Macu Gimeno. Organitza Esquerra Republicana en la nostra seu de Juan de Mena.

Dilluns 25 Novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. MANIFESTACIONS a Castelló i València i performance a Alacant. (Consulteu agenda d’Intersindical)

Dimecres 27 Novembre, xarrada-taller “Deixa’t de històries: qui bé t’estima et farà riure”, a càrrec de Macu Gimeno, Universitat Alcoi. Organitza: Amics UNESCO Alcoi.


25N Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones
No són xifres, són vides
(Manifest, cartell, llistat feminicidis, Unitats Didàctiques d’Intersindical ací a la web)




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.