Notícies
Agenda

Concentracions contra els violadors de Manresa

04 / 11 / 2019 | Intersindical

El dia 4 de novembre hem d’eixir al carrer en solidaritat amb la nostra germana de Manresa, una xica de 14 anys que va ser violada per 5 individus mentre un sisé mirava i no va fer res. Com ja va passar amb la “manada” d’Irunya, els tribunals provincials han considerat que el que li va passar era un abús, i no una violació. Per desgràcia tornem a veure com la (in)justícia no creu la paraula de les dones, ja que la menor va declarar que recordava que un d’ells portava una pistola amb la qual l’amenaçava.
El moviment feminista continuarà lluitant sense descans perquè es rectifique aquesta abherració jurídica i perquè les lleis d’escriguen i s’apliquen amb perspectiva de gènere. Només així les dones podrem estar veritablement protegides com a ciutadanes.
Ací teniu les diferents convocatóries que s’han llançat al País Valencià:

Alacant, 19.00. Audiència provincial. Plaça de l’Ajuntament
Alcoi, 19.00. Plaça d’Espanya
Castelló, 19.00. Plaça Major
Cullera, 19.30. Ajuntament Vell
València, 19.00. Parterre
Vila-Real, 19.00. Plaça Major
Xàtiva, 19.00. Ajuntament

Us hi esperem!




El comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.