Drets
Notícies
Salut

Hui, a la Diada del País Valencià, nou assassinat masclista

09 / 10 / 2013 | Intersindical

5 dones assassinades al Pais Valencià per violència masclista enguany i 44 en tot l’Estat.

44 #donesassassinades x #MasclismeMata

Aquest matí festiu un delinqüent masclista ha acabat amb la vida d’una altra dona a Paiporta. Intersindical mostra de nou el seu rebuig i indignació per aquest terrorisme masclista que no s’atura ni minva.
Tornem a denunciar la falta d’interés dels governs del Partit Popular en la prevenció d’aquesta xacra social. Si ahir recordaven la incongruencia de llevar els continguts coeducadors i els específics per a la prevenció de la violència masclista en la LOMQE, hui recordem de nou les retallades en programes d’igualtat, d’ajuda, prevenció, assistència a les dones en situació de maltractaments. No podem deixar de denunciar aquest terrorisme masclista que ha acabat amb la ida de 1.251 dones des de l’any 1.995 en que es varen començar a comptabilitzar les víctimes.
Per totes elles, diguem NO A LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.