Notícies

Intersindical a l’estrena de Las Constituyentes

L’estrena tingué lloc el passat divendres 1 de març.

04 / 03 / 2013 | Intersindical

La Filmoteca va acollir l’estrena del documental d’Oliva Acosta Las Constituyentes, un homenatge a les 27 diputades i senadores, que des del seu treball parlamentari en la legislatura constituent de 1977, foren protagonistes del canvi polític cap a la democràcia a l’estat espanyol.

Mitjançant la seua experiència personal es narra una part apassionant de la història de la participació política de les dones a Espanya i s’analitza la situació actual, ja que el documental arreplega també la trobada entre diputades i polítiques actuals amb algunes de les dones constituents, en un intens debat.
Posteriorment a la projecció hi hagué una taula de debat moderada per Nuria Cidoncha, directora de la Filmoteca, amb Oliva Acosta, Julia Sevilla Merino, Ana María Ruiz-Tagle, Carmen Alborch i Maria Angeles Ramón Llin.

Cal reconèixer l’esforç i treball de Dones en Acció de Xirivella, en especial d’Angela Escribano, en fer possible l’estrena a València del documental.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.