Notícies

Intersindical deplora les declaracions de Rus sobre “champán y mujeres” en les celebracions del PP

Intersindical, davant les declaracions realitzades a Cullera pel president del Partit Popular a València, Sr. Alfonso Rus, al respecte de la celebració “el dia 20 por la noche en Valencia, champán y mujeres…”, rebutja aquestes declaracions totalment inacceptables i que cosifiquen les dones.

17 / 11 / 2011 | Intersindical

Aquestes paraules han fet que a Xàtiva dirigents d’aquest partit demanaren disculpes, ja que segons sembla el Sr. Rus només volia dir “ con nuestras mujeres ”, no amb dones “de vida alegre”. Intersindical considera que si les declaracions primeres eren una vergonya, aquestes que pretenen ser una disculpa ho són més.

Intersindical li recorda al president del PP que les dones no són propietat de ningú, ni tampoc cossos per a comprar. Aquestes declaracions han servit per a posar de manifest que això és el que pensa el Sr. Rus i alguns dels seus companys al respecte del sexe femení. A més, caldria preguntar-les quines són les dones de vida alegre, perquè la realitat de les dones prostituídes és un drama que no permet és facen acudits ni bromes amb ell.
D’altra banda, Intersindical recorda que cada vegada més prolifera la publicitat de prostíbuls en les nostres ciutats, carreteres locals i transports de concesió pública, davant la permisivitat del govern valencià. Potser el Sr. Rus, amb les seues idees sobre les dones, pose en evidència per què no és retira de forma immediata aquesta publicitat dolenta i que fa apologia de la violència masclista.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.