Notícies

Intersindical, en Compromís Torrent

08 / 03 / 2016 | Intersindical

El 7 de març ha tingut lloc a la Casa de la Dona de Torrent la taula de debat “No em parles d’igualdad, lluita per aconseguir-la”, organitzada per Dones Compromís de Torrent i on va ser convidada a participar Intersindical Valenciana.

A la taula han participat Arantxa Suñer- directora de recursos humans-, Amàlia Esquerdo -regidora d’Alfafar- i Carmen Silla -regidora de Torrent-, obrint-la la coordinadora de l’Àrea de la Dona d’IV, Macu Gimeno, que ha parlat de les múltiples discriminacions que pateixen les dones en tots els àmbits a més de laboral, on ha explicat les dificultats que tenen per a poder accedir a una ocupació, les diferències salarials, la falta de serveis públics, etc.
Les intervencions de les diferents ponents han estat molt interessants i han deixat palesa la necessitat de continuar lluitant per aconseguir la igualtat real entre dones i homes.

El tancament de l’acte ha estat per part de Laura Cabedo, escriptora, amb un poema dedicat a les dones.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.