Notícies
Educació

Intersindical, en Cremona parlant de violència masclista

23 / 05 / 2014 | Intersindical

Organitzada per la Plataforma Tots som Cremona i l’Associació de Dones Lilith, ahir estiguerem en el CEIP Cremona per a parlar de les diferents formes de violència contra les dones.

Fent un repàs de diferents termes i conceptes, posarem nom i reconèixerem micromasclismes i les diferents formes de la violència masclista, vegent la piràmides d’aquesta. Parlarem dels rols i estereotips socials que incideixen en la violència, de la necessitat de buscar noves formes de relacions basades en el respecte, fugint del mite de l’amor romàntic i les relacions tòxiques.
Incidirem en la importància de la prevenció i l’educació, de la necessitat d’una major implicació social i sobretot per part del govern.
El debat va ser molt interessant, participant -entre d’altres- representants de la plataforma, personal docent i dones sobrevivents
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.