Notícies

Intersindical en la taula de debat “Republic@ns, en lucha por los derechos de la mujer”

Foto: Noelia Martínez
Foto: Noelia Martínez
03 / 03 / 2014 | Intersindical

Dissabte 1 de març,  Intersindical va participar en la taula de debat “Republic@ns, en lucha por los derechos de la mujer”.

Va obrir el debat Macu Gimeno, d’Intersindical, parlant de les desigualtats de gènere, de la falta de voluntat política del Partit Popular i de la necessitat del feminsme. Susana Tronchoni, treballadora social en l’àrea de dona de l’Ajuntament de Picassent, va parlar de la diferent problemàtica tractada en el mateix i la situació de les dones en situació de maltractament.  Maria Ureña, de Lambda, va fer un recorregut sobre els avanços en els drets de les persones LGTB i de les greus discriminacions que segueixen patint a tot el món, així com de la doble invisibilitat de les lesbianes. Inma Vargas, de Republicanos, va tancar l’acte parlant dels drets de les dones en la República, de Clara Campoamor i el vot femení.
Enriquidor el debat posterior amb el públic, on va quedar clara la necessitat d’un canvi polític. A per la Tercera República!  .




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.