Notícies

Intersindical en les IV Jornades d’Igualtat del BEA

11 / 03 / 2016 | Intersindical

La Facultat de Ciències Socials va acollir els passats 9 i 10 de març les IV Jornades d’Igualtat organitzades pel Bloc d’Estudiants Agermants (BEA), on va participar Intersindical convidada per aquest per a parlar de “Feministes: d’on venim. Cap a on anem?”.

La Coordinadora de l’Àrea de la Dóna d’IV va fer un recorregut per la lluita de les dones, antecedents històrics o pre feminisme, les ones del feminisme i la diversitat dels moviments actuals, deixant de manifest la necessitat del feminisme com a motor del canvi, lema d’enguany del 8 de març de la nostra confederació.
Diversos temes van centrar el debat posterior a la xarrada, deixant de manifest l’interès del BEA a aconseguir la igualtat real entre dones i homes. Aquestes IV jornades així ho demostren.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.