Notícies

Intersindical presenta el Calendari de les dones 2015

La presentació del calendari, que se centra en el paper de les dones als mitjans de comunicació, va comptar amb la intervenció de les periodistes Rosa Solbes i Emília Bolinches.

Presentació del calendari
Presentació del calendari "Temps de Dones, Dones en el Temps· a la seu d'Intersindical.
10 / 02 / 2015 | Intersindical

Dimecres 3 de febrer varem presentar a la seu de València el nostre calendari confederal “Temps de Dones, Dones en el Temps 2015”, enguany dedicat a les dones als mitjans de comunicació.

Mavi Oliver Guasp, responsable de polítiques d’igualdat de STEPV, va fer la presentació i explicació del calendari, fent un repàs de la seua història al llarg d’aquests deu anys.

En l’acte comptarem amb la presència de les dues periodistes valencianes, Emilía Bolinches Ribera i Rosa Solbes López, la professionalitat i activisme feminista de les quals les ha convertit en un referent.

Rosa Solbes López va parlar sobre les dones com a professionals de la informació, mentres que Emília Bolinches ho va fer sobre la imatge de les dones als mitjans de comunicació. En les seues intervencions, ambdues van coincidir en els pocs avanços operats al llarg dels anys, en aquest i en tots els àmbits, incidint -entre d’altres coses- en la necessitat de legislacions punitives amb els incompliments en matèria d’igualtat o la importància de l’apoderament de les dones en els mitjans.

Intervenció d’Emília Bolinches

 

Intervenció de Rosa Solbes

 

Vídeos cedits per Conxa Martínez.



Comentaris
Intersindical Cultura
10 / 02 / 2015 - 13:16

Va ser un acte magnífic. Les intervencions de Rosa i Emília, de 10.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.