Notícies

Jornades Organización Mujeres Confederación Intersindical 2014

09 / 06 / 2014 | Intersindical

Celebrades a Madrid les jornades de formació de la Organización de Mujeres de la Confederación Intersindical “Claves feministas para una sociedad enferma”, els dies 7 i 8 de juny.

Per Intersindical Valenciana hi hem assistit companyes dels diferents sectors. Al mateix temps, des de l’Àrea de la Dona s’ha col·laborat impartint en dues sessions el taller “Somos, pero ¿estamos?”, sobre la representació i participació de les dones en les nostres organitzacions sindicals.

Les ponències marc, seguint la línia argumental del nostre lema, les ha desenvolupades Yayo Herrero, “Miradas ecofeministas para salir de la crisis global”; Marina Subirats “Frente a la violencia machista, más educación”; finalment,  “El cuerpo femenino. Cartografia para un empoderamiento”, ha estat impartida per Nieves Muriel.
L’activista per la pau Ana Lucía Pérez ens va fer una presentació sobre les seues experiències en la lluita per la pau i contra tot tipus de violències contra les dones.
Es van realitzar tres tallers, dos dels quals van ser impartits per companyes de l’Organització de Dones, un sobre ús de llenguatge inclusiu i un altre sobre gènere i sexualitat.
Intersindical Valenciana, a través de la responsable de l’Àrea de la Dona, va desenvolupar el taller “Somo, pero ¿estamos?, on es van estudiar, sobre la base de diferents enquestes, la representació de les dones i la seua participació en els diferents sindicats.

(esperem posar en breu els materials a la web)




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.