Notícies

La UJI s’uneix a la Roda d’homes contra la violència

La Universitat Jaume I, a través de la seva Unitat d’Igualtat, l’Ajuntament de Castelló, Consell de l’Estudiantat, la Fundació Isonomia i la ciutadania de Castelló, s’uneixen a ¡Rodes d’Homes contra la violència masclista!.

20 / 10 / 2011 | Intersindical

Com en els últims 5 anys, AHIGE (Associació d’Homes per la Igualtat de Gènere) està organitzant, per al 21 d’octubre, la celebració d’actes en els quals els homes es posicionin públicament contra la violència masclista. Són accions en les quals els homes es manifesten per la pau i la igualtat, perquè la violència no pot ser considerada sols un problema de les víctimes que la sofreixen, sinó que és una qüestió que afecta a tota la societat. 
Van a portar-se a terme fins a 40 ¡Rodes d’Homes contra la violència masclista!. en diferents ciutats d’Espanya, sota el lema comú “EL SILENCI ENS FA CÒMPLICES. VISQUEM SENSE VIOLÈNCIA”. 
No siguis còmplice. Participa. T’esperem el 21 d’octubre (divendres) a les 12 hores en el Àgora de la Universitat Jaume I.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.