Notícies
Salut

Nou any, noves víctimes del terrorisme masclista.

Concentració primer dimecres de mes contra la violència masclista, ajuntament de València
Concentració primer dimecres de mes contra la violència masclista, ajuntament de València
14 / 01 / 2014 | Intersindical

Ni creiem ni esperàvem un miracle,  però així i tot ens va sorprendre de nou el masclisme cruel, sagnant, macabre, que ataca de nou apenes començar l’ any.

Dues dones assassinades és el cruel balanç d'aquest any que acaba de començar

No volíem començar l’estadística de dones assassinades, víctimes del terrorisme masclista que s’ha cobrat 1.263 (*) vides des de l’any 1.995. Però ací està de nou, arravatant-nos vides.
Dues dones assassinades és el cruel balanç d’aquest any que acaba de començar.

Primera víctima, en Vila Nova:
http://sociedad.elpais.com/sociedad/2014/01/05/actualidad/1388934966_347731.html

Segona víctima, en Nijar (desapareguda des d’octubre, s’ha trobat ara el seu cadàver:
http://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-hallan-cadaver-joven-marroqui-desaparecida-detienen-expareja-acusado-crimen-20140113151554.html):

Fòra queden les dones que queden marcades per a tota la vida per les seues ferides, físiques i psicològiques. Ni aquelles que no poden sortir de l’infern en on viuen.

La violència masclista creix i el Govern segueix retallant en igualtat, en prevenció i assistència a les víctimes. Amagant la realitat llevant de les estadístiques oficials víctimes. 

Un any més, nosaltres continuem lluitant contra la violència masclista, denunciant cada nou atemptat, rescatant el nom de totes i cadascuna de les dones que ja no estan amb nosaltres. No són xifres, són vides!

(*) Seguiment efectuat per Dori Fernández en base a estadístiques oficials.

#TerrorismeMasclista
#MasclismeMata
#NiUnaMés
#SilenciCòmplice




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.