Notícies

Se celebra la Jornada ‘Voluntariado y violencia de genero’, organitzada per la RED Aminvi

El passat 29 de setembre, en la seu de Fundar, València, va tindre lloc la Jornada sobre Voluntariado y Violencia de Género, a la qual va assistir la coordinadora de l’Àrea de la Dona d’Intersindical.

06 / 10 / 2011 | Intersindical

La presidenta de Red Aminvi va informar que aquesta està formada per particulars, entitats i ONGs que treballen la violència, tant l’exercida contra les dones i criatures inmigrants. Una violència que -segons la Red- hi ha que recordar “los 365 días del año y no sólo el 25 de noviembre”. La xarxa te l’objectiu d’impulsar models d’actuació que treballen en la prevenció d’aquesta xacra social
La conferència “Asistencia y prevención a víctimas de violencia de género” impartida per Sonia Vaccaro, va ser una interessant i necessària reflexió sobre els origens de la violència, les clases, fases i prevenció. Va recordar la despesa econòmica que comporta l’atenció sanitària a les dones maltractades, que només en el País Valencià va ser de 23.285 milions d’Euros, segons el reccentment suprimit Centre E. Reina Sofia.
La Mesa Mujeres Inmigrantes e Hijos de la Violencia de Género, va contar amb la participació de diferents professionals en la matèria com Nuria Forero, Marina Calatayud, Anna Roco i Loli Prats.
Per últim, Cristina del Valle va presentar la Plataforma de Mujeres Artistas Contra la Violencia.
Ací teniu l’espot de la campanya.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.