Notícies

Un restaurant ofereix un espectacle intolerable i denigrant amb les dones

Intersindical considera intolerable l’espectacle de lluita de fang i nus integrals de Dones, organitzats per un restaurant de Riba-roja del Túria

31 / 01 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha tingut coneixement de l’existència del restaurant La Campana, en el polígon Oliveral de la localitat de Riba-roja de Túria del Túria (València), on -segons vam poder comprovar per la premsa escrita i les imatges de les notícies en Televisió- tres vegades per setmana els clients mentre esmorzen “gaudeixen” de l’espectacle de lluita de fang entre dones i dels nus integrals d’aquestes, gràcies a la qual cosa sembla ser que l’esmentat local està remuntant la crisi.

Les dones no som un objecte de consum sexual

Aquest tipus d’espectacles converteixen a les dones en un objecte de consum sexual, i aquesta cosificació indueix a una apologia directa de la violència contra aquestes. A més, asseu un precedent important perquè altres locals de similars característiques copien aquesta vergonyant idea i guanyen clientela gràcies a la utilització sexista i vexatòria de les dones.
Per la qual cosa, Intersindical ha presentat denuncia a l’Observatori de l’Institut de la Mujer del Govern de l’Estat i a la Direcció General de Família Dona, de la Generalitat Valenciana. En aquest últim cas, Intersindical a més li demana aclaració sobre si el restaurant disposa de llicència per a realitzar aquests tipus d’activitats.
Intersindical considera intolerable la utilització de forma sexista i vexatòria de la imatge de les dones amb el propòsit d’augmentar la clientela masculina que acudeix de forma massiva davant aquest reclam, un recurs vergonyós per a augmentar els guanys d’un negoci de restauració.
D’aquesta notícia se n’ha fet ressó La Independent.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.