{/exp:channel:entries}
Laboral

1r de Maig de 2020

Declaració de la Confederació d’Educadors Americans

04 / 05 / 2020 | Intersindical

Des de Confederació d’Educadors Americans (CEA), volem fer arribar a aquest nou 1r de Maig, a les treballadores i treballadors del Continent i del món, la nostra salutació compromesa i unitària, amb les millors causes en la defensa de la dignitat humana i la qualitat de vida dels nostres pobles i nacions.

Hui, assistim a una pandèmia provocada pel covid-19 que no distingeix fronteres, ni pertinences polítiques partidàries, ni religioses, el que posa a dura prova a les institucions governamentals presents, en aquest moment històric de la humanitat.

En aquest marc les organitzacions de docents, tècnics-administratius, estudiants i comunitat educativa, un cop més estan donant mostra del seu compromís amb la vida humana, reclamant i aportant respostes, perquè l’Educació Pública seguesca com sempre en la primera línia de treball , compromeses amb el millor futur i present dels nostres pobles i nacions.

Hui, més que mai, queda demostrat, de la necessitat d’un estat fort que siga escut dels més febles i promoga una gestió profundament humana i democràtica per a tothom.

Els governs han liderar aquest necessari procés d’unitat i compromís, per fer front de la millor manera a aquesta profunda crisi.

A ningú li ha de cabre el mínim dubte: les organitzacions de treballadors i treballadores de l’educació, estem i estarem sempre fermes, en el mandat major de preservar la vida.

La Dignitat de la vida humana per sobre del lucre!

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.