Laboral

Intersindical Valenciana amb les mobilitzacions a Argentina per defensar l’educació pública

22 / 04 / 2024 | Intersindical

El moviment sindical argentí ha convocat, per al proper 23 de abril, una Jornada Nacional de Protesta per defensar l’Escola i la Universitat públiques. Aquesta es fa de manera totalement unitària per part de la totalitat de les organitzaciones gremials educatives i compta amb el suport de les centrals sindicals CGT, CTA Autònoma i CTA dels Treballadors.

La Jornada Nacional de Protesta que abasta tot el sistema educatiu argentí consistirà en una Aturada Nacional Universitària, una Marxa Nacional Universitària i marxes de tots els sectors educatius arreu de l’Argentina, tenint especial importància la Marxa a la Plaça de Maig de Buenos Aires.

El moviment sindical, junt al moviment estudiantil i el moviment popular, ha decidit que, davant la cruesa de la situació educativa, universitària i del sector de la recerca, ciència i tecnologia, i de l’acceleració de les mesures implementades pel president Javier Milei, donar respostes ràpides i articulades, tant a l’àmbit universitari com al conjunt del sistema educatiu argentí per frenar-les.

Intersindical Valenciana manifesta el seu total suport a aquestes mobilitzacions del sindicalisme i de les comunitats educativa, universitària i científica argentines contra unes polítiques que pretenen acabar amb el sistema públic educatiu i de recerca, per afavorir els interessos privats i estrangers.


Intersindical_Valenciana_con_las_movilizaciones_del_23_de_abril.pdf
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.