{/exp:channel:entries}
Laboral

Intersindical Valenciana participa en la Trobada Mundial de la Classe Obrera Antiimperialista

11 / 11 / 2020 | Intersindical

Entre el dijous 12 i divendres 13 de novembre es realitzarà la Trobada Mundial de la Classe Obrera antiimperialistes organitzat per la Plataforma de la Classe Obrera Antimperialista (PCOA). En aquesta trobada participaran sindicalistes i activistes de tot el món, entre els quals es troba la Intersindical Valenciana, que debatran sobre les noves accions i estratègies que es plantegen per al futur immediat.

Les propostes que es debatran seran:

1. Implementació de polítiques i accions de solidaritat de la classe treballadora a nivell mundial destinades a la pau, la independència, sobirania i autodeterminació dels pobles i de rebuig de totes les amenaces i agressions de l’imperialisme colonial i el capitalisme neoliberal.

2. Acompanyament solidari mundial a treballadores i treballadors, persones pensionistes i jubilades, sindicalitzats o no, que lluiten pels seus drets a una vida digna i contra totes les formes d’explotació, discriminació, exclusió, dominació i opressió pròpies de l’capitalisme.

3. Suport als governs sobirans que es neguen a servir a les potències hegemòniques imperialistes i colonialistes.

4. Coordinació amb els centres d’estudis i formació en el món per promoure la reflexió crítica, la socialització i sistematització de les experiències obreres i populars, per tal de consolidar la xarxa d’intercanvi i formació dels treballadors i treballadores.

5. Constitució d’espais d’intercanvi d’experiències i coneixements entre els treballadors i treballadores a nivell internacional per tal de compartir-los, crear noves alternatives econòmiques, impulsant projectes d’economia popular, agroecològica, ecosocialisme i de gestió obrer popular, així com les innovacions tècniques, científiques i culturals que enforteixin les polítiques orientades a garantir la sobirania econòmica dels nostres pobles.

6. Impuls de les lluites contra la precarització de la feina al món, amb l’objecte de garantir condicions dignes i segures de treball, que permeti als treballadors i treballadores el desenvolupament de les seves potencialitats, capacitats creatives i el ple respecte als seus drets humans .




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.