Laboral

Contra les agressions al poble palestí

13 / 01 / 2014 | Intersindical

El Sindicat dels Treballadors de serveis postals de Palestina condemna l’atac perpetrat per les forces militars israelianes contra els treballadors del servei postal a Hebron, a la Cisjordània ocupada. El 9 de gener de 2014, al migdia, els soldats israelians van assaltar dos treballadors del servei postal palestina treballant a l’oficina postal de la mesquita Ibrahimi, a la ciutat vella d’Hebron, i van obrir foc a l’atzar per tal d’intimidar-los.

El sindicat demana a les organitzacions internacionals humanitàries i de drets humans d’intervenir per posar fi a tots els atacs de les forces d’ocupació israelianes contra el servei postal palestí (Palestine Post), els seus empleats i les seves oficines.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.