{/exp:channel:entries}
Laboral

Crida a la solidaritat internacional de les 595 assistents de neteja gregues en lluita

No anem a claudicar!

10 / 07 / 2014 | Intersindical

Nosaltres som 595 assistents de neteja del Ministeri de Finances que el dia 17 setembre 2013 vam perdre la nostra feina. L’Estat ens va acomiadar i el nostre treball va quedar en mans de subcontractistes.. El nostre salari sempre oscil·lava entre els 300 i 600 euros per mes. Nosaltres no som números o xifres, nosaltres som éssers humans. No ens doblegarem. Des del 17 de setembre hem sortit als carrers en demanda del nostre treball i de la nostra vida.

El govern tracta per tots els mitjans que abandonem la nostra justa lluita. Les imatges a tots els mitjans de dones de 50-60 anys colpejades per les forces especials policíaques (MAT) han recorregut la premsa mundial. Moltes de nosaltres vam haver de ser portades a l’hospital després de la brutal agressió. Aquests han estat deu mesos de lluita, de pobresa i de problemes, però hem continuat la nostra lluita. La nostra reivindicació és clara: el dret a viure dignament.

Una onada de solidaritat s’ha donat a la societat grega: persones treballadores, atrades, estudiants, pensionistes i artistes han demostrat la seva suport en tots els mitjans possibles.

La justícia grega ens ha donat la raó, però el govern s’ha resistit tot i això a respectar aquesta decisió i per tant a posar-la en pràctica. El govern ens ha fet sentir la seva venjança, pel fet que nosaltres hem pres la decisió de viure amb dignitat.

La solidaritat és l’arma del poble. Per això, demanem la solidaritat a totes les persones i organitzacions que estiguen d’acord amb la vida, la dignitat i la nostra lluita. Ho fem per obligar el govern grec a respectar i dur a terme la decisió presa pel jutjat, la qual no implica més despeses per a l’Estat.

Totes juntes podem aturar aquesta brutal política.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.