Laboral

El Salvador: personal de l’aeroport acomiadat per afiliar-se a un sindicat

03 / 02 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana se solidaritza amb les treballadores i treballadors de l'aeroport

Des del mes de maig del 2011, quan els treballadors de l’empresa Aerodespachos, prestadors de serveis aeroportuaris en terra, es van afiliar com una seccional del Sindicat SITIAPES (Sindicat d’Indústria de Treballadors / es de la Indústria Aeroportuària Similars i Connexes del Salvador) , l’empresa s’ha negat a negociar un contracte col · lectiu, la qual va demanar a un tribunal que van quedar eximits de sindicalització i ha ignorat algunes ordres governamentals en matèria de seguretat operacional. Aerodespachos ha acomiadat a 96 treballadors - gairebé tot el seu personal - ha reduït el nombre de treballadors i treballadores afiliades al sindicat i per tant desqualificar els esforços del sindicat per la seva reinstal·lació

http://www.labourstartcampaigns.net/show_campaign.cgi?c=1717




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.