Laboral

ILCU i Intersindical Valenciana aprofundeixen les seues relacions

Intersindical col·laborarà amb ILCU en la millora de les condicions laborals en Palestina.

Manifestació del Primer Maig a Gaza
Manifestació del Primer Maig a Gaza
06 / 07 / 2012 | Intersindical

Faied el Omari, dirigent del sindicat ILCU, ha mantingut una reunió de treball amb la Intersindical Valenciana per aporfundir en la col·laboració entre les dues relacions sindicals que es va iniciar fa uns anys. Aquesta col·laboració s’emmarca en el Pla Estratègic dissenyat pel sindicat ILCU que abasta assumptes com: la formació sindical i laboral, les polítiques d’igualtat de gènere, la sensibilització sobre la situació de les treballadores i treballadors de Palestina i la denuncia de les agressions al poble palestí.

El dirigent d’ILCU ha fet un repàs a la situació que travessa la Franja de Gaza, on està centrada la seua activitat sindical, als aspectes socials i laborals de les treballadores i treballadors dels diversos sectors productius, als acords entre Hamàs i Fatah i als canvis polítics en els països àrabs. També ha valorat positivament la col·laboració que ha prestat la Intersindical Valenciana en els actes de commemoració del Primer de Maig que ILCU va organitzar en la Gaza.
Finalment, ILCU i Intersindical Valenciana s’ha compromés a continuar treballant conjuntament en la lluita per millorar les condicions laborals i de vida de les treballadores i treballadors palestins i en donar a conèixer la realitat en que viu la població a Gaza i Cisjordània.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.