Laboral

Informe sobre el treball a Palestina

28 / 02 / 2020 | Intersindical

Complicitat europea amb l’ocupació israelià: soscavant el dret de les palestines i palestins a la feina decent

Intersindical Valenciana és membre de la Xarxa Sindical Europea Justícia per a Palestina

Resum de l’informe

Durant més de 52 anys, Israel ha sotmès a el poble i a l’economia de el Territori Palestí Ocupat (TPO) a una ocupació militar violentament repressiva, i és responsable de polítiques d’explotació, inclòs el crim d’apartheid, en benefici del seu interès geopolític i econòmic.

Això ha tingut un impacte devastador en la vida palestina, a les aspiracions col·lectives i en el desenvolupament econòmic.  Hui en dia, la població palestina al TPO pateix d’atur crònic “en un nivell rarament vist des de la Gran Depressió”  i la seua economia està estructuralment subordinada i és depenent d’Israel per a la supervivència i l’ocupació.

Aquest informe dóna llum sobre el sistema multifacètic de repressió i explotació d’Israel que impedeix a les treballadores i treballadors palestins reclamar el seu dret a la feina. En qual se situa la seva lluita en el context del règim colonial d’Israel, a el temps que es remarca com la Unió Europea (UE) i la complicitat corporativa europea perpetuen aquesta realitat.

http://www.etun-palestine.org/site/


Informe_ETUN_valencià.pdf

ETUN-Summary_ES.pdf
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.