Laboral

Intersindical participa 14 Congrés de la FSM - UIS del Transport, Comunicació i Pesca

06 / 03 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha participat 14 Congrés de la Unió Internacional Sindical de Transport, Comunicació i Pesca de la Federació Sindical Mundial (FSM) y de la Unió Internacional Sindical (UIS) que ha tingut lloc a Istambul (Turquia) els dies 1 i 2 de març.

El nostre Company Manuel García Algarra, coordinador del Sindicat de Treballadores i Treballadors de la Indústria, Comerç i Serveis – Intersindical Valenciana (STICS) ha estat present al Congrés on han participat 80 delegades i delegats de més de 30 països del món.

El Congrés ha servit per intercanviar experiències i enfortir la coordinació i la lluita de les treballadores i treballadors per defensar els seus interessos en el sector, a més de triar una nova directiva del sector i uns nous estatuts que arrepleguen novetats com el personal que treballa en l’aqüicultura, el transport tant per carretera, ferrocarril i qualsevol altre mitjà de transport.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.