Laboral

STEPV mostra la seva solidaritat amb FECODE

Per la llibertat, la pau i la democràcia

08 / 11 / 2020 | Intersindical

STEPV - Intersindical Valenciana se solidaritza amb FECODE i rebutja les greus amenaces sofertes pels membres del seu Comitè Executiu i la persecució contra les persones docents de Colòmbia, manifestant tot el nostre suport en la denúncia de les mateixes, i exigint a més que les seves demandes de protecció eficaç siguin ateses pel seu govern.

STEPV - Intersindical Valenciana trasllada la seva solidaritat amb tot el magisteri colombià i amb la classe treballadora que lluita democràticament per la defensa dels seus drets, coincidint plenament amb FECODE en l’enfortiment de l’educació pública i el rebuig a les polítiques neoliberals que empobreixen i retallen drets a la majoria social.

Finalment, STEPV - Intersindical Valenciana exigeix al govern colombià que acabe amb la persecució, assetjament i assassinat de sindicalistes, activistes i defensors i a la comunitat internacional que prenga cartes en l’assumpte per forçar el govern de Colòmbia perquè es respecten els drets humans i la vida de les colombianes i colombians.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.