Laboral

Intersindical Valenciana amb Palestina

26 / 09 / 2019 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana participa al Fòrum Sindical Internacional de suport a Palestina que té lloc a Tunísia entre els dies 26 i 28 de setembre organitzada per l’Associació Internacional de Suport a Sindicats i Professionals Palestins i sindicats tunisians. El Sindicat considera necessari l’establiment d’espais internacionals de coordinació sindical per donar suport el poble palestí davant l’ocupació israeliana. En eixe sentit, per a la Intersindical és urgent l’aplicació de mesures de pressió al govern de l’Estat israelià per aconseguir que s’acabe amb l’ocupació, la discriminació i la violència contra les treballadores i treballadors i el conjunt de la població palestina.

Finalment, el Sindicat espera que aquest Fòrum servesca per bastir estratègies comunes, establir lligams, compartir metodologies i explorar vies de coordinació entre sindicats en defensa dels drets humans i de la legislació internacional per millorar la vida de les treballadores i treballadors palestins, així com avançar envers una Palestina lliure.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.