{/exp:channel:entries}
Laboral

Intersindical Valenciana dóna suport a la jornada d’atur i mobilització convocada per PIT-CNT

03 / 06 / 2020 | Intersindical

El Plenario Intersindical de Trabajadores - CNT d’Uruguai ha convocat una aturada i mobilitzacions per al dia 4 de juny en defensa de la salut de les persones, del treball i contra la desocupació, en defensa dels salaris i l’ingrés bàsic d’emergència per fer davant de la crisi COVID-19 i a les mesures de govern, com la Llei d’Urgent Consideració (LUC).

Intersindical Valenciana expressa el seu total suport a la lluita de la classe treballadora uruguaiana i de la central obrera PIT-CNT convocada per al proper 4 de juny, i a la mobilització del pròxim 27 de juny, en l’aniversari de l’cop d’estat.Apoyo_PIT-CNT.pdf
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.