Laboral

Intersindical Valenciana participa 4t Congrés de la CTB de Brasil

23 / 08 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana participa 4t Congrés de la CTB de Brasil

Una representació de la Intersindical Valenciana participa en el 4t Congrés Nacional de la Central de Treballadores i Treballadors de Brasil que té lloc els dies 24, 25 i 26 d’agost a Salvador de Bahia.

El congrés servirà per reunir el sindicalisme mundial en defensa dels drets de la classe treballadora. Sindicalistes de tot Amèrica, Àfrica, Àsia i Europa, entre els quals estarà la Intersindical Valenciana, participaran en el Seminari Internacional “La crisi econòmica mundial i el món del treball”, que tindrà lloc el 24 d’agost a Salvador i precedeix el 4t Congrés. El Seminari comptarà amb les intervencions de dirigents de la Federació Sindical Mundial (FSM), la Confederació General de Treballadors Portuguesos - Intersindical Nacional (CGTP-IN), la Central de Treballadores i Treballadors del Brasil (CTB), del director de l’OIT a Brasil i de l’ex-ministre Celso Amorim. Aquests intervindran sobre “Globalització, drets i democràcia”, “La crisi capitalista i els impactes en el món laboral”, «La classe obrera està pagant la càrrega de la crisi», «La quarta revolució industrial i els reptes del sindicalisme», «La quarta revolució industrial i el futur del treball» i «Brasil: La crisi i el mercat laboral»

A més dels debats i activitats culturals, les delegacions internacionals visitaran la fàbrica Ford de Camaçari on s’ha aconseguit importants victòries per la plantilla convertint-se en un referent per la classe obrera i per les metal·lúrgiques i metal·lúrgics.

Intersindical Valenciana mantindrà diversos contactes bilaterals i multilaterals amb sindicats presents en el 4t Congrés de la CTB. En acabar el congrés, la delegació del Sindicat es desplaçarà a Argentina i Xile reunir-se amb sindicats d’aquests països i visitar diversos centres de treball, especialment del sector metal·lúrgic.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.