Laboral

Intersindical Valenciana participa en la trobada de forestals a Romania

09 / 09 / 2019 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana participarà en la trobada internacional de forestals que tindrà lloc a Romania entre l’11 i el 14 de setembre de 2019 en la que participaran sindicats de diversos estats. Entre aquests participarà la Intersindical Valenciana, així com sindicats d’Hongria, Romania, Polònia, Moldàvia, Ucraïna… i diverses institucions i administracions romaneses.

La Federació Sindical Silva, amfitriona de la trobada sindical, es va constituir el 1990, és una organització sindical i professional independent de les autoritats públiques, els partits polítics i l’empresariat, amb seu a Bucarest. Aquesta federació reuneix els sindicats de les unitats de gestió forestal de les 41 comarques de Romania, unitats que administren boscos estatals o privats i compta actualment amb uns 15.000 membres (enginyers forestals, tècnics forestals, silvicultors i altres categories de treballadors).

 

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.