Laboral

Intersindical Valenciana participa Trobada Internacional de Forestals

13 / 09 / 2019 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana ha participat en la Trobada Internacional de Forestals organitzada per la Federacio de Sindicats de Forestals de Romania. La Trobada, que ha comptat amb la participació de més de 400 representants de Moldàvia, Ucraïna, Polònia, Hongria, Romania, País Valencià i altres estats europeus, ha servit per debatre sobre les polítiques forestals, els reptes actuals i futurs per restablir l’equilibri entre la funció ecològica, social i económic del bosc, així com el paper del moviment sindical i l’implementació de les estratègies davant del canvi climàtic. En aquesta també han estat presents membres del govern i del parlament romanés, el món universitari, diverses organitzacions sindicals i professionals associades a la Federació de Sindicats de Forestals de Romania que representa 15.000 persones que treballen directament a l’àmbit forestal.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.