Laboral

Intersindical Valenciana participarà en els actes per l’1 de maig a l’Havana

26 / 04 / 2019 | Intersindical

El sindicat de classe manté relacions amb la Central de Treballadors de Cuba i amb el Sindicat d’Educació (SNTECD) de l’illa

Intersindical Valenciana participarà en la desfilada de l’1 de maig que se celebra a Cuba, al costat de milers de sindicalistes de tot el món, convocats per la Central de Treballadors de Cuba (CTC) i els Sindicats Nacionals per el Dia Internacional del Treballador a Cuba.

El sindicat de classe valencià, és un espai sindical plural i democràtic, participatiu, solidari, feminista i internacionalista i manté col·laboracions i intercanvis amb la CTC i el Sindicat d’Educació de Cuba, el més gran de l’illa. De fet ha participat en Congrés Pedagogia a l’Havana en diverses edicions, entre elles l’última al gener passat.

Per la seva banda, Intersindical Valenciana, des del seu posicionament antiimperialista i internacionalista, contribueix a la solidaritat amb Cuba de diverses formes, especialment en la lluita contra el bloqueig econòmic, comercial i financer dels EUA, en suport a la tasca de l’associació valenciana d’amistat amb Cuba José Martí, entre d’altres accions.

Intersindical Valenciana mantedrá sengles reunions amb la CTC i el Sindicat d’Educació (SNTECD) per intercanviar experiències i informació sobre la realitat en ambdós costats de l’Atlàntic, i enfortir els vincles sindicals. Alhora saluda els treballs i conclusions del XXI Congrés de la CTC celebrat aquests dies a l’Havana, sota el lema “Unitat, Compromís i Victoria”, i mostra el seu suport a la classe treballadora cubana i llatinoamericana, així com denuncia les agressions imperialistes dels EUA i els seus aliats, que atempten a la dignitat i la sobirania dels pobles.

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.