{/exp:channel:entries}
Drets

Intersindical Valenciana se solidaritza amb Cuba i rebutja l’última agressió dels EUA en incloure a l’illa en una llista de patrocinadors del terrorisme

13 / 01 / 2021 | Intersindical

Intersindical Valenciana, sindicat valencià de classe, se solidaritza amb Cuba i mostra el seu total rebuig davant l’última agressió per part dels EUA cap al poble cubà, amb la inclusió de Cuba en una llista de països patrocinadors del terrorisme. Es tracta d’una decisió unilateral del president Trump que, abans d’abandonar el seu carrec, reprén aquesta vella política d’atacs a Cuba, i que vulnera la Carta de Nacions Unides i el Dret Internacional.

Cuba és garant de Pau i exporta Solidaritat Internacional portant salut a tots els racons del planeta, i ha patit al seu país atemptats terroristes que han causat la mort a 3.478 persones i 2.099 han quedat marcades amb alguna discapacitat, per actes comesos pel govern dels EUA o organitzats des de territori d’aquell país amb la tolerància de les autoritats oficials.

A això cal afegir que en l’època Trump es va intensificar la política criminal del bloqueig econòmic, comercial i financera contra l’illa, i l’intent de desestabilització interna amb accions injerencistes.

Des d’Intersindical Valenciana manifestem el nostre ferm suport a Cuba i la seua Revolució, així com treballarem per a posar fi a les agressions que pateix l’illa conseqüència de la política dels EUA, com és aquesta decisió arbitrària i demagògica o el bloqueig econòmic que dura ja més de 60 anys i impedeix el desenvolupament del país.


Intersindical_amb_Cuba.pdf

Intersindical_amb_Cuba_val.pdf




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.