Laboral

Reunió Xarxa Europea de Sindicats Alternatius i de Base

17 / 01 / 2013 | Intersindical

La xarxa europea de sindicats alternatius i de base es reunirà a Roma, els dies 26 i 27 de gener, per tractar sobre les iniciatives i lluites socials dels diferents països d’Europa.

La xarxa, que està composta per sindicats de l’estat espanyol, França, Itàlia, Alemanya, Grècia, Polònia, Suïssa ..., pretén coordinar el moviment sindical alternatiu del conjunt d’Europa davant les polítiques de la Unió Europea i dels governs estatals. La Confederació Intersindical forma part de la xarxa europea des de la seva constitució.

La reunió de Roma s’emmarca dins de les reunions periòdiques que es mantenen des de fa anys. A la reunió es tractarà sobre: la situació social i laboral de cada país, la coordinació i consolidació de la xarxa, la celebració del Primer de Maig i les lluites sectorials (drets sindicals, ensenyament, sanitat, transport ...).
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.