Laboral

Sindicalista colombià assassinat, altres corren perill immediat

14 / 11 / 2013 | Intersindical

Oscar López Triviño va ser assassinat el 9 de novembre a la ciutat colombiana de Bugalagrande, 1 dia després que ell i altres membres del seu sindicat, SINALTRAINAL, reberen amenaces de mort dels paramilitars. El sindicat hi havia estat en vaga de fam a Nestlé des del 5 de novembre.

Intersindical Valenciana s’uneix a la central nacional CUT ia les organitzacions sindicals de tot el món per denunciar aquest assassinat, una altra vegada, d’un sindicalista colombià i exhorta el govern a conduir, sense dilació, als perpetradors i organitzadors d’aquest crim davant la justícia, mitjançant una investigació plena i transparent i, a més, a proporcionar tota la seguretat necessària per als demés membres del sindicat que es troben en greu perill.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.