{/exp:channel:entries}
Laboral

Solidaritat 595 treballadores de neteja del ministeri de Finances grec

Crida a una jornada internacional de solidaritat amb les 595 treballadores de neteja del ministeri de Finances grec

27 / 08 / 2014 | Intersindical

No esperen la nostra claudicació!

Nosaltres, personal de neteja del ministeri de Finances, que hem perdut els nostres llocs de treball després del 17 de setembre de 2013, us proposem unir les nostres forces i organitzar una jornada internacional de solidaritat el dissabte 20 setembre 2014.

Nosaltres, personal de neteja del ministeri de Finances, que vam ser acomiadades de la nostra feina el 17 de setembre de 2013 per posar els nostres llocs de treball a disposició de subcontractistes privats, estem compromeses des de fa 11 mesos en una lluita per la vida, contra les polítiques d’austeritat i contra els que les apliquen, el govern de Samaras i la Troica.
Cada dia reivindiquem al carrer la nostra feina i els nostres drets, resistint a la violència policial i a la propaganda governamental. La justícia grega ens ha donat la raó, però el govern es nega a obeir i a aplicar la decisió judicial.

Us demanem, a vosaltres: les associacions ciutadanes i moviments socials, sindicats de treballadors i treballadores, organitzacions de dones, partits polítics i ciutadans i ciutadanes del món sencer, que no accepteu la injustícia i compartiu els sofriments de les víctimes, que expresseu en veu ben alta la vostra solidaritat amb la nostra lluita per la vida i per la dignitat, una lluita que és també la vostra lluita.

Us proposem unir les nostres forces i organitzar: una jornada internacional de solidaritat.

Us proposem la setmana del 15 al 22 de setembre, és a dir, la setmana precedent a la sentència definitiva sobre les 595 treballadores de neteja que serà dictada el 23 de setembre de 2014. El moviment de mobilització internacional podria realitzar-se el dissabte 20 de setembre.

Proposem realitzar accions de solidaritat, com concentracions i manifestacions públiques, mobilitzacions davant de les ambaixades i consolats grecs, enfront dels edificis de l’FMI a Washington i del Banc Central Europeu a Frankfurt, o en qualsevol altre lloc que us sembli adequat.

Ja s’està preparant la participació d’una delegació d’aquestes treballadores en lluita a una manifestació que tindrà lloc davant el Parlament Europeu a Estrasburg el 16 o 17 de setembre.

http://595katharistries.wordpress.com/

https://www.youtube.com/watch?v=m55XlDxY_Vs




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.