Laboral

Solidaritat amb el professorat portugués

10 / 06 / 2013 | Intersindical

STEPV – Intersindical Valenciana manifesta el seu suport i solidaritat amb la FENPROF i amb el conjunt d’organitzacions sindicals del professorat portuguès en la lluita que estan duent a terme en defensa de l’Escola Pública de qualitat i en defensa de l’ocupació i de les condicions de treball del professorat.

Les polítiques de retallades i d’ajust pressupostari, que, inspirades en la Troica, els governs del sud d’Europa infringeixen a la ciutadania, a la classe treballadora ia la majoria social es tradueixen en el vostre context en polítiques de retallades als pressupostos d’Educació, addicionals als ja implementats, endurint les condicions de treball amb mesures com apartar professorat definitiu, augmentar els acomiadaments del professorat eventual, augmentar el nombre d’hores lectives ... entre altres mesures restrictives ja sofertes o previstes.

Els nostres governs retallen drets, precaritzen i empobreixen als seus pobles; davant d’això, expressem el nostre suport actiu i solidari i reiterem el nostre rebuig als plans del govern portuguès i del seu Ministeri d’Educació. Les seves mesures mereixen el vostre rebuig per aturar-les i / o deslegitimar. Avui sou vosaltres, ahir Grècia i demà-encara mesures similars de retallada ja hem patit-a l’Estat espanyol. Davant les seves receptes neoliberals, antisocials i antieducatives, la vostra lluita és la nostra lluita




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.