Laboral

Solidaritat sindicalistes PAME de Grècia

Intersindical Valenciana manifesta la seva solidaritat amb els companys i companyes del PAME davant el salvatge assalt que van patir per part de les forces repressores a Grècia i el seu enjudiciament

11 / 02 / 2013 | Intersindical

La crisi del sistema capitalista i la seva estela d’agressions salvatges contra la classe treballadora està imposant en tots els territoris sota control de la Unió Europea, una política de retallades de drets socials i laborals.

La violència del sistema, es tradueix també en una criminalització i restricció del dret lògic de protesta i rebuig popular davant polítiques que des dels centres de poder capitalista, deprimeixen social i econòmicament a la classe treballadora per mantenir els privilegis de les castes financeres i polítiques.

El que va passar el 30 de gener a Grècia, on el govern grec va ordenar a la policia antiavalots realitzar un salvatge assalt contra els membres del PAME al Ministeri de Treball, detenint a 35 sindicalistes del PAME i ferint a nou treballadors, és part d’aquesta ofensiva que pretén “tranquil · litzar” als especuladors dels mercats, a costa de restringir al mínim el dret a la protesta social. Tot açò ens ha de servir per estar alerta perquè, com s’ha comprovat en els temps precedents, els successius governs de l’Estat espanyol tard o d’hora repeteixen tristament tots els despropòsits que primer s’apliquen a Grècia.

Des Intersindical Valenciana, volem fer arribar la nostra solidaritat als companys i companyes, que seran jutjats el proper 11 de febrer i que pertanyen al PAME, així mateix reiterem el nostre compromís amb la seva lluita, basats en el principi internacionalista que ens mou i ens fa comprendre que la classe obrera és la mateixa i una sola al món i que comparteix aspiracions, somnis i enemics comuns.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.