Drets

Esperança de vida 40 anys. Per què les persones trans viuen tan poc?

Germanes, paguem amb les nostres pròpies vides l’ésser com realment som, vam nàixer i ens sentim, la gran majoria no arribem ni als 40 anys.

10 / 01 / 2020 | Intersindical

Ja siga perquè ens assassinen (i en molts països no se’ns compten com a feminicidis perquè tenim penis), per problemes de salut, perquè moltes no tenim diners i ens injectem silicona industrial provinent del mercat negre.

Morim de pobres, ja que ningú ens dona treball (atur estructural entre el 80% i 85% de la població). Moltes no tenim la sort de passar per dones cis, i patim rebuig laboral, i no hi ha una altra eixida més que la prostitució.

Ara sabent tot això, el preu tan alt que paguem per a poder ser realment qui som, jo us pregunte…

Potser no sóc jo una dona?
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.