Notícies

I Assemblea a Castelló de l’àrea Intersindical LGTB+

La vesprada del 28 d’octubre ha tingut lloc la I assemblea de constitució de l’àrea Intersindical LGTB+ a la seu de la Intercomarcal de Castelló.

29 / 10 / 2019 | Intersindical

El grup de l’àrea de Castelló es coordinarà amb els grups de València i Alacant per fer front a les problemàtiques específiques d’aquest col·lectiu. Esta primera assemblea ha estat centrada especialment en dissenyar estratègies internes entre els seus membres, i també de comunicació i difusió. Entre els diversos compromisos que s’han acordat, cal destacar el fet d’iniciar contactes amb els grups locals de lgtbi per crear aliances de treball i suport.
És necessari que davant les accions, declaracions i línies programàtiques dels grups polítics de dreta i ultradreta, es contrareste el seu discurs lgtbifòbic amb discursos i accions de sensibilització a favor de la diversitat, i també amb la lluita per una política que atorgue drets, ara restringits, a la població lgtbi.
L’àrea va començar a caminar a València el passat mes de juny i ja compta amb el seu espai propi en la web de Intersindical Valenciana.
Un espai imprescindible per defensar els drets laborals de les persones treballadores lgtbi.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.