Notícies

Intersindical Valenciana lamenta la pèrdua de Germà Colon

22 / 03 / 2020 | Intersindical

Hui diumenge 22 de març ha faltat Germà Colon i Doménech als 91 anys; un home que sempre ha viscut amb optimisme i que s’ha aferrat a la vida fins que els seus problemes respiratoris s’han lliurat a l’aterradora arribada del Covid-19.

Intersindical Valenciana vol manifestar el lament per la pèrdua del fill predilecte de Castelló, ja que ha significat per al món docent en particular i per a tota la gent que estimem el nostre País, un referent d’alta volada pel seu compromís amb la defensa de la nostra llengua. Gràcies al mestratge de grans lingüistes i filòlegs, Germà va dedicar les seues recerques a la dialectologia i a la historiografia lingüística i les difongué des de l’àmbit científic i docent.

Des del sindicat no ens sentirem mai òrfenes del llegat que ens ha deixat perquè hem après del seu servei a la llengua, de la seua vàlua per consensuar les Normes de Castelló, del treball incessant pel seu País, el nostre, i perquè afirmà que “el català se salvarà”. En la seua memòria, Intersindical Valenciana també treballarà dia a dia perquè aquesta declaració siga el camí de totes i tots. Germà, amb la teua obra, sempre estaràs amb nosaltres. D.E.P.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.