Notícies

La FOLC ha celebrat el seu desè aniversari a Mallorca

01 / 07 / 2015 | Intersindical

La FOLC ha celebrat el seu desè aniversari a Mallorca amb l’organització d’una sèrie d’activitats els dies 25 i 26 de juny a la ciutat de Palma.

El dia 25 al matí Tomeu Martí d’Ona Mediterrània va entrevistar Maria Antònia Font i Jordi Solé i Camardons, membres de la FOLC i al migdia es va reunir el Secretariat.

A la tarda va tenir lloc una mostra de l’Escola de Música i danses de Mallorca i una taula rodona a Can Alcover de Palma, amb el títol “PROPOSTES PER LA LLENGUA DES DEL PAÍS VALENCIÀ, LES ILLES I CATALUNYA. Construïm un mercat cultural per a 13 milions de persones” amb la participació de Vicent Mauri (País Valencià), Maria Antònia Font (Illes), Elisenda Romeu (Principat i la Franja) i Blanca Serra (Catalunya Nord) i Toni Bennàssar actuant de moderador. Molt interessants les propostes des del País Valencià i les Illes en el nou context polític d’aquests territoris, dels quals s’ha aconseguit foragitar-ne el PP i la seva política destructiva contra el català.

El dia 26 al matí va tenir lloc un itinerari cultural amb el guia Gaspar Valero, que va partir de la Plaça de Cort de Palma i va continuar per les Esglésies de Santa Eulàlia i Sant Francesc i una mostra dels edificis amb pati característics d’aquesta part de la ciutat. El comentaris de Gaspar Valero van permetre aprofundir en molts detalls de la història de Mallorca, relacionats sobretot amb l’Església i el claustre de Sant Francesc.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.