Notícies

La trobada ‘Enllaça’m’ reuneix a Palma els terriotoris amb llengua pròpia

Els dies 3 i 4 de maig tindrà lloc la trobada “ENLLAÇA’M TERRITORIS PER LA LLENGUA PRÒPIA” amb la participació de representants dels sindicats de Galícia (STEG), País Basc (STEE-EILAS), País Valencià (STEPV-iv), Principat de Catalunya (USTEC-STES) i Illes Balears (STEI-i) 
i representants de somescola.cat i Insubmisos de Galícia. La trobada que és farà a la ciutat de Palma és la segona que se celebra. La primera es va fer a la ciutat de València fa ara dos anys.

03 / 05 / 2012 | Intersindical

La trobada tindrà tres sessions:
En la primera es tractarà sobre la política lingüística dels diferents governs en aquests terrtitoris; la resposta de la ciutadania davant la situació; com s’està organitzant la resistència i la lluita.
En la segona s’aportaran dades sobre població i coneixement de la llengua; drets lingüístics; possibilitat de coordinar el treball de tots els territoris amb llengua pròpia i proposta d’accions conjuntes. Entre aquestes hi ha la d’exigir l’obligatorietat del coneixement de les llengües pròpies dins els seus territoris.
En la tercera hi haurà un debat en què participaran membres de l’Assemblea de les Pitiüses, de Menorca i de Mallorca, i de membres dels Enllaçats pel Català, cooperatives d’ensenyament, algun membre de l’Assemblea de l’Embut per posar al dia les accions i propostes.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.