Notícies

STEPV presenta l’Informe sobre l’ensenyament en valencià 2011

STEPV presenta en roda de premsa l’Informe sobre l’ensenyament en valencià de 2011, en la seu del Sindicat a València

11 / 03 / 2011 | Intersindical

L’informe d’enguany conté l’anàlisi de les dades relatives a la situació de l’ensenyament en valencià i les propostes del Sindicat, a més d’un informe detallat de les poblacions de més de 30.000 habitants, que representen quasi la meitat de la població valenciana.

També inclou una valoració de la política lingüística del govern valencià en l’àmbit de l’ensenyament, especialment després de l’aprovació de les modificacions dels programes d’incorporació progressiva i de la pretensió de crear una xarxa de centres plurilingües que marginen el valencià.
En eixe sentit, l’informe d’enguany du per títol Informe sobre l’ensenyament en valencià: de l’entrebanc a la involució, ja que el Sindicat constata amb preocupació les maniobres de la Conselleria d’Educació per a reduir la implantació i extensió de l’ensenyament en valencià.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.