Mobilitzacions

20S, jornada de mobilització per l’emergència feminista, l’emergència climàtica i les pensions

Intersindical Valenciana participa en les mobilitzacions que estan convocades per al 20 de setembre pel moviment ecologista, feminista i de pensionistes que es concreta en manifestacions i concentracions a moltes localitats valencianes.

20 / 09 / 2019 | Intersindical

El sindicat considera necessària la mobilització de la societat per aconseguir que s’implementen polítiques socials, laborals, feministes i ecologistes per part dels governs que arrepleguen les revindicacions de la majoria de la societat que vol respostes reals i immediates a les seues reivindicacions.

En eixe sentit, Intersindical Valenciana considera que cal exigir el compliment dels Pactes Valencià i Estatal contra la violència de gènere i posar en marxa les mesures contemplades i acordades per la majoria de les institucions, sindicats, partits i entitats feministes. Per al sindicat, aquest estiu ha sigut especialment dur per les dones, amb un repunt dels assassinats masclistes i de les violacions en grup. En el que portem d’any, n’hi ha quasi 70 dones i 4 criatures assassinades. Davant d’aquest panorama desolador, Intersindical Valenciana crida a ocupar els carrers i places per mostrar el rebuig a les violències masclistes, les crítiques davant un sistema judicial patriarcal que no defensa els drets de les dones, i per acabar amb la discriminació que pateixen les dones en tots els àmbits de la societat.

Aquest 20 de setembre també està previst que es realitzen accions de la Vaga Internacional pel Clima que tindran el seu punt àlgid el proper divendres 27 der setembre amb nombroses manifestacions arreu del món i, també, al País Valencià. Les organitzacions convocants demanen que es declare de manera immediata l’emergència climàtica i que es prenguen les mesures concretes necessàries per a reduir ràpidament a zero les emissions netes de gasos d’efecte d’hivernacle, així com que les institucions, els estats i les empreses aposten per un nou model socioecològic que no comprometa la supervivència de la vida tal com la coneixem.

Hui, també hi haurà manifestació del col·lectiu de persones pensionistes que reclamen unes pensions públiques dignes i la derogació de les reformes de les pensions de 2011 i 2013. Aquesta manifestació està convocada per la Coordinadora Valenciana en defensa del sistema públic de pensions.

Intersindical Valenciana dóna suport a totes aquestes mobilitzacions del moviment feminista, ecologista i pensionista i expressa la necessitat de la convergència de totes les mobilitzacions per aconseguir capgirar les polítiques que practiques les institucions i governs i per avançar en els drets socials i laborals i per aconseguir un món més just, més lliure, més habitable i més igualitari.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.