Sindicalisme

Intersindical Valenciana convoca el seu Consell Confederal a Bunyol

Intersindical Valenciana ha convocat el seu Consell Confederal, màxim òrgan entre congressos, el proper dia 22 de febrer, a les 10 hores, a la sala “El Mercat” de Bunyol. En aquest es tractarà la incorporació de delegades i delegats i sindicalistes de la comarca Foia Bunyol, Plana Utiel-Requena i Vall d’Aiora a la Intersindical Valenciana i es debatrà sobre la situació laboral i social i l’estratègia del Sindicat davant el nou govern espanyol

07 / 02 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha convocat el Consell Confederal a Bunyol per expressar tot el seu suport a les centenars de persones i desenes de delegades i delegats de CCOO-PV que han decidit integrar-se en el Sindicat. És una mostra de la importància que té per Intersindical que persones amb una llarga trajectòria sindical s’afilien. A més, es vol expressar la solidaritat davant de pressions, atacs i maniobres que estan patint algunes persones, no només de la comarca, per decidir lliurement abandonar el seu antic sindicat i incorporar-se a Intersindical. 

A més, del punt referit a la integració de les persones de Bunyol també es tractarà el nou escenari polític motivat per la constitució del nou govern de coalició a l’estat. El Consell Confederal decidirà quina ha de ser l’estratègia en matèria laboral i social i la línia sindical a aplicar en la negociació col•lectiva. 

El Consell Confederal està format per 100 persones en representació dels sindicats que ho formen part, 5 de la Intersindical Jove i del Sindicat de Persones Pensionistes i el Secretariat Confederal.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.