Mobilitzacions

Intersindical Valenciana expressa el seu suport a les reivindicacions del camp valencià

El sindicat manifesta el seu suport incondicional a la manifestació que camp valencià té convocada avui, en defensa de les seus reivindicacions, les quals considera justes i necessàries.

14 / 02 / 2020 | Intersindical

Per Intersindical Valenciana el sector agrícola i ramader del País Valencià representa, no sols un sector productiu, amb un pes important dintre de la nostra economia; sinó que, a més, representa un estil de vida arrelat a la nostra tradició i el nostre territori , que suposa la garantia de subsistència del nostre món rural, la dels pobles amenaçats per a despoblació, i una garantia de subministrament de productes agroalimentaris de primera qualitat pel conjunt de la ciutadania de les nostres ciutats.
És en aquest sentit que, Intersindical Valenciana considera prioritari que, les administracions públiques s’impliquen en la seua en la seua defensa, implementant mesures de promoció de la agricultura i la ramaderia, permetent la seua actualització i adaptació a les noves exigències del mercat i a la competència de productors estrangers. Unes mesures que sense dubte facilitaran la continuïtat de l’activitat al medi rural i la renovació generacional.
Ara bé, no es tracta només de mesures de suport i promoció. També cal que, es regule el mercat agroalimentari per garantir uns preus mínims dels productes en el camp i evitar l’especulació de les grans distribuïdores i comercialitzadores, que monopolitzen el mercat, imposant preus als productors insostenibles i, al mateix temps, preus als consumidors que, en res guarden una justificació en atenció als preus d’origen.
Per altra banda, el sindicat també exigeix a la classe política coherència en la defensa del nostre sector agrícola i ramader, mantenint als fòrums econòmics internacionals la mateixa defensa del nostre camp, que postulen en les seues declaracions públiques. No és de rebut que, manifesten un compromís absolut amb el nostre sector agroalimentari i, desprès, quan es tracta de defensar eixos interessos a la Unió Europea o en altres àmbits internacionals, donen suport explícit a acords comercials que són clarament perjudicials pel nostre sector.
Per totes aquestes raons, Intersindical Valenciana manifesta el seu suport a la manifestació que tindrà lloc avui, convocada pel conjunt de les organitzacions que representen el nostre sector agrícola i ramader. Al sindicat apostem sense fissures per les persones que, al nostre territori, es dediquen a l’agricultura i a la ramaderia, apostem pel nostre món rural i per la sostenibilitat del territori, pel reconeixement del treball de les dones en aquest àmbit i per la renovació generacional; establint uns mínims que garanteixquen una mitjans de vida dignes que eviten el despoblament dels nostres pobles. Nosaltres també som el camp, nosaltres també som els pobles.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.