Mobilitzacions

Els quatre sindicats i l’empresa acorden l’ajornanament de la vaga en les ITV

Intersindical Valenciana, UGT, CCOO i CSIF han redactat el següent comunicat conjunt

30 / 09 / 2023 | Intersindical

Comunicat conjunt suspensió i ajornament de vaga en SITVAL SA


En el dia de hui i a convocatòria de l’empresa, els quatre sindicats i l’empresa hem arribat a un acord de suspensió i ajornament de vaga al dia 22 d’octubre.

A petició de l’empresa, el comité de vaga suspén la convocatòria del dia 2, l’ajorna al dia 22 d’octubre i accedeix a donar un termini perquè la nova direcció puga conéixer tota la realitat de la negociació en SITVAL.

S’acorda iniciar un calendari de reunions el dia 4 d’octubre a les 10 del matí perquè s’estudie l’acord d’equiparació i es pose en marxa.

El comité de vaga es reunirà abans del dia 22 d’octubre i en vista de les negociacions prendrà decisions sobre la vaga.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.