1r de maig

Intersindical Valenciana reclama un treball i una vida dignes

El Sindicat ha participat en les manifestacions del primer de maig amb el lema ‘Ni un pas enrere’

02 / 05 / 2023 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha participat amb la resta d’organitzacions que representen el sindicalisme alternatiu i combatiu en les manifestacions del 1r de maig. El lema que ha triat enguany el Sindicat ha sigut ‘Ni un pas enrere’, una consigna que deixa ben clares quines han de ser les motivacions de la classe treballadora valenciana en aquest context de crisi i d’increment de preus. Des de la Intersindical Valenciana s’ha posat èmfasi en la necessitat que s’augmenten salaris i pensions per contrarestar l’efecte d’aquesta terrible inflació.


Aquestes són les principals reinvidicacions, però el Sindicat va reclamar algunes més, per tal que la situació i les condicions de vida i laborals de la classe treballadora milloren. Ací podeu consultar-les en el manifest que va elaborar la Intersindical Valenciana per a aquest primer de maig.

Entre les diverses marxes que van tindre lloc ahir, Intersindical Valenciana va participar activament en les d’Alacant, Bunyol, Castelló, Elx i València.


Ara més que mai: «Ni un pas enrere».




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.