Privatització dels serveis públics

Ampli seguiment de la Vaga i de les concentracions

Després de les vagues del 31 de juliol i l’1 d’agost a Renfe i Adif el Govern, Direcció de les Empreses i sindicats que els donen suport haurien d’escoltar i rectificar

01 / 08 / 2014 | Intersindical

Des del Sindicat Ferroviari - Intersindical volem felicitar els companys i companyes que han donat un exemple de dignitat secundant les mobilitzacions d’aquests dos dies a Adif ia Renfe, en defensa de les nostres condicions laborals, del ferrocarril públic que entre tots hem construït, contra els tancaments , la privatització i l’externalització dels serveis ferroviaris i per un treball digne i amb drets.

Agraïm també les mostres de suport i solidaritat que hem rebut de companys i companyes d’altres sindicats i sectors de la producció, especialment el de la nostra Confederació Intersindical i el de molts companys i companyes dels nostres sindicats confederats, del Sindicat de l’Elevació, de la CUT d’Aragó i la seva secció sindical de Transports Urbans de Saragossa, de la Intersindical Alternativa de Catalunya, de la CUT de Galícia, de Sindicat de Treballadors de la Universitat de Madrid o de les companyes i companys ferroviaris de SUD Rail-Solidaires de França, a més d’altres persones que s’han dirigit a nosaltres per recolzar-nos en aquesta lluita en defensa del ferrocarril públic, dels seus treballadors i treballadores.

Un cop més hem patit la imposició de Serveis Mínims abusius, tot i les sentències de l’Audiència Nacional que ens donen la raó però que no actua davant aquest atac del Ministeri i de les Empreses al nostre dret democràtic a la vaga.

Des del Sindicat Ferroviari volem manifestar la nostra ferma voluntat de seguir treballant en la mima línia que ho hem vingut fent. Aquesta mobilització és un punt i seguit. Si el Ministeri de Foment i les empreses segueixen entestats en la seva política de retallades i privatitzacions, com han fet també en la sanitat, l’educació i altres serveis públics, que no dubten que ens seguiran tenint al davant, per plantar-los cara i actuar amb la dignitat que els ferroviaris i les ferroviàries es mereixen i que els sindicats hem de demostrar.

Seguirem treballant perquè la unitat que ha mostrat el col · lectiu ferroviari es trasllade també a les organitzacions sindicals que estiguen disposades a defensar el ferrocarril públic, segur i de qualitat a què la ciutadania té dret i en el qual els ferroviaris i ferroviàries volem seguir treballant.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.